bitro-11

Βιτρώ

Οι εφαρμογές της τεχνικής του Βιτρω η Fusing στα παράθυρα κτιρίων είναι μια από τις περισσότερο καθιερωμένες αλλά και καλαίσθητες μορφές Βιτρώ.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Gioulis Glass παίρνουν τα κλασικά χαρακτηριστικά αισθητικής τελειότητας του Βιτρω και τα μεταφέρουν στην καθημερινή σας ζωή. Είτε υιοθετεί κανείς το περίτεχνο στυλ της Βικτωριανής εποχής, είτε προτιμά ένα περισσότερο σύγχρονο και πρωτοποριακό design το χειροποίητο γυαλί στην μορφή του φιλοτεχνημένου Βιτρω μπορεί να αλλάξει ριζικά τα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα για τις πόρτες εσωτερικών η εξωτερικών χώρων.

Η φαντασία και η καλλιτεχνική έκφραση που εμπνέεται από τις τάσεις της σύγχρονης ζωής φτάνοντας σε επίπεδο αισθητικής τελειότητας είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα Βιτρώ οροφής της Gioulis Glass. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα γυαλιά (οπαλίνες χειροποίητες ) η μεικτές τεχνικές ( Βιτρώ & Fusing) οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μπορούν να δώσουν «νέα πνοή»σε κάθε κτίριο, εγκαθιστώντας ειδικές γυάλινες οροφές σε μια ποικιλία σχημάτων και χρωματικών συνδυασμών, κατάλληλες για κάθε γούστο και ιδιαίτερο στυλ.

FUSING 1

Fusing Glass

Η δημιουργία λειτουργικών εφαρμογών από λιωμένο γυαλί με την τεχνική Fusing αποτελεί μια από τις πιο βασικές δραστηριότητες της Gioulis Glass.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας χρησιμοποιούν το λιωμένο γυαλί σε μεγάλη θερμοκρασία για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης, σε σχέδια άλλοτε κλασικά και γραμμικά, άλλοτε σύγχρονα και αφαιρετικά, έγχρωμα η εντελώς λευκά με αναγλυφίες.

Στις δημιουργίες της Gioulis Glass υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση διαρκούς κίνησης, ενώ ανάγλυφες επιφάνειες και ο μοναδικός συνδυασμός ανεξίτηλων χρωμάτων φωτίζουν τον περιβάλλοντα χώρο σε κατοικίες και χώρους εργασίας.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται και η δημιουργία καθρεπτών από ψημένο γυαλί μέσω των οποίων η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν στο χώρο τους διακοσμητικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής που είναι ταυτόχρονα και χρηστικά

Οι καθρέπτες από λιωμένο γυαλί της Emphasis Glass συνδυάζουν αρμονικά τα χρώματα με το σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, προσθέτοντας έτσι μια καλαίσθητη χρωματική νότα στο χώρο.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΟ 04

Αγιογραφία στο Γυαλί

Βυζαντινή αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης αγίων και θρησκευτικών θεμάτων, με σκοπό να γεφυρώσει τον φυσικό με τον πνευματικό κόσμο. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη παράδοση, η αγιογραφική εικόνα δεν στοχεύει σε μια ρεαλιστική αναπαράσταση ενός προσώπου αλλά έχει πρωτίστως πνευματική σημειολογία αφού μέσω αυτής μπορεί να επιτευχθεί μια σχέση ζωής με το Θεό και τους Αγίους Του. Η εικόνα δημιουργεί μια αίσθηση ζωντανής παρουσίας και φέρνει τον πιστό σε προσωπική σχέση και επαφή με την υπόσταση του εικονιζόμενου. Η αγιογραφία λοιπόν δε θεωρείται ως ένα απλό έργο τέχνης ή ένας θρησκευτικός πίνακας αλλά είναι ένα μέσο με το οποίο ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει στην αγιότητα. Η απεικόνιση δε της αγιογραφίας, μέσω του γυαλιού και με τη βοήθεια του φωτός, δημιουργεί σ αυτόν που την κοιτά, πρωτόγνωρα συναισθήματα ψυχικής αγαλλίασης και χαράς.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας περιγράφοντας τις ανάγκες του έργου και η ομάδα θα επανέλθει με μια οικονομική πρόταση