Αν θέλετε να αποκτήσετε τον τέλειο ερασιτεχνισμό που καθίστα το χόμπι σας απόλαυση η θέλετε να γίνετε επαγγελματίες καταρτισμένοι σε ένα χώρο με εξαιρετικές προοπτικές και πολύ καλές αμοιβές , ελάτε να σας ενημερώσουμε και να γνωριστούμε από κοντά.

Σεμινάριο Βιτρό

Επιφάνειες Βιτρό, Καθρέπτες Βιτρό, Φωτιστικά Βιτρό, Οροφές Βιτρό και η τοποθέτηση τους, Διακοσμητικά αντικείμενα Βιτρό, Εκκλησιαστικά Βιτρό, Συνδυασμός χρωμάτων, Marketing αγοράς, Πατρόν Βιτρό, Σχεδιασμός πατρόν με H/Y. Η τεχνική κατασκευής μεγάλων επιφανειών Βιτρό και ο τρόπος στήριξης τους.

Σεμινάριο Fusing

Θεωρητικά μαθήματα για την πλήρη κατανόηση της λειτουργίας του φούρνου, των διαγραμμάτων ψησίματος, την δημιουργία Επιφανειών Fusing, Φωτιστικών Fusing, Διακοσμητικών ειδών Fusing, Πλάτες κουζίνας Fusing ( μοντέρνες κουζίνες ), Καθρεπτών Fusing κ.α. Πρακτικά μαθήματα και εφαρμογές πάνω στην θεωρία του Fusing glass. Χρησιμοποίηση όλων των υλικών που απαιτούνται για την δυνατότητα πραγματοποίησης ψησίματος.

Σεμινάριο Αγιογραφίας σε γυαλί

Αυτή η τέχνη χρειάζεται να γνωρίζεις και Βιτρό και Fusing, για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις μια δημιουργία. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει, σε θεωρητικό επίπεδο, τον κύκλο μαθημάτων, που απαιτούνται ώστε να μπορέσει κάποιος να κατανοήσει πλήρως αυτή την τέχνη. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι.

Επόμενα Σεμινάρια

Λογω του COVID-19, τα σεμινάρια βρίσκονται σε αναστολή.